Kas

O ZAFERLER GETİREN ATLARIN, NALLARI ALTINDANMIŞ.

GİDİŞLERİ AKINA, GELİŞLERİ AKINDANMIŞ

Kas

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Kübra AYGÜN tarafından sınıflarda "Rehberlik Servisi" tanıtımı yapıldı. Kübra AYGÜN "GÖKKUŞAĞI BALIĞI" hikayesini anlatarak hikayedeki bilge ahtapotu rehber öğretmene benzeterek çalışma başlatıldı ve "Rehber Öğretmenin İlk Yardım Çantası" ögeleri ile yaptığı işleri somutlaştırarak anlattı. Öğrencilerin ve velilerin hangi durumlarda yardım alabilecekleri açıklandı. Psikolojik Danışmanın okuldaki görevleri, öğrenci ve velilerle hangi konularda çalışma yaptığı çocuklara anlatıldı. Çocuklara "Rehber Öğretmenim Bana Yardım Eder" boyama kağıdı dağıtılarak etkinlik sonlandırıldı.

Tem

''NEW GENERATİON OLD GAMES'' ERASMUS PROJEMİZ KAPSAMINDA OKULUMUZA LETONYA,İSPANYA VE ROMANYADAN GELEN MESLEKTAŞLARIMIZLA KÜLTÜREL ETKİLEŞİM SAĞLAYIP KENDİ OYUNLARIMIZI TANITTIK VE OYNADIK.SİVAS'TA ÖNCE KENDİ KENDİ OKULUMUZDA AĞIRLAYIP SONRASINDA FARKLI ANAOKUL ZİYARETLERİNDE DE BULUNDUK.

May

OKULUMUZ ERASMUS PROJESİNİN SANAL HAREKETLİLİK BÖLÜMLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SUNULMUŞTUR.HAZİRAN AYINDA OKULUMUZU ZİYARETE DÜNYANIN FARKLI YERLERİNDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZI KARŞILAYACAK OLMANIN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ.YAPTIĞIMIZ BU TOPLANTILARLA DÜNYANIN FARKLI YERLERİNDE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERİMİZLE FİKİR ALIŞ VERİŞLERİ YAPILMAKTADIR.

May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN FERİDE BÜŞRA BASAN VE HASRET SEMRA SALİHOĞLU YILMAZ '' NEW GENERATİON OLD GAMES'' YENİ NESİL ESKİ OYUNLAR ERASMUS PROJEMİZİ E-TWİNNİNG PROJESİ ŞEKLİNDE DEVAM ETTİRMEKTELER.

HASRET SEMRA SALİHOĞLU YILMAZ ÖĞRETMENİMİZİN 2020-2021 E TWİNNG PROJESİ

Ekm

Okulumuz öğretmenlerimizden Hasret Semra SALİHOĞLU YILMAZ ve Zehra ASLAN' ın yürütmekte olduğu e Twinning projemiz...