Nene Hatun Anaokulu

EMEK MH.26. SK. NO3 MERKEZ/SİVAS
Vizyon
Farklı eğitim seçenekleri ile yeniliklere açık, çağdaş ve özdeğerlere bağlı öncü bir kurum olmaktır.
Misyon
Nene Hatun Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara sevgi, saygı, sorumluluk,hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen,çevresi ile iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli-çağdaş düşünceli,hak ve sorumluluklarını bilen saygılı bireyler yetiştiren bir okul öncesi Eğitim Kurumuyuz...
Öğretim Şekli :2´Lİ
Saatler