e safety

eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

eSafety Label web sitesi, söz konusu olduğunda öğretmenler, okul müdürü ve BİT yöneticileri için tek noktadan bir mağaza olmayı hedeflemektedir.

• okullarının çevrimiçi güvenliğini değerlendirmek
  • geliştirmek ve güçlendirmek için harekete geçmek
  • akranları arasında en iyi uygulamaları paylaşma

e-Güvenlik Etiket Topluluğu sayesinde okullar kendi çevrimiçi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirebilirler.

e-Güvenlik Etiket Topluluğu, 38 ülkeden yaklaşık 4.000 öğretmen ve iletişim noktasından (Eğitim Bakanlıkları, üniversiteler, Daha Güvenli İnternet Merkezleri, vb.) oluşmaktadır!

Yayın: 05.01.2021 - Güncelleme: 20.12.2022 15:18 - Görüntülenme: 156